Log in
X

Categories

Company Name

Hymeri Elevators

Phone Number

049 75 75 75

Company Place

Prishtinë

Mirëmbajtës/e (10)

Mirëmbajtës/e (10)

Information

Publish Date

13.07.2020

End Date

13.08.2020

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune në Hymeri Group - MJESHTRI

10 vende të lira pune si vijon:

  • 4 Mirëmbajtës/e për objekte banesore
  • 2 Mirëmbajtës/e për qendër tregtare
  • 2 Mirëmbajtës për oborre/kopshte
  • 2 Mirëmbajtës për pastrimin e xhamave

Kandidati duhet të ketë:

  • Aftësi të mira komunikimi,
  • Me qëndrim pozitiv, të rregullt, dhe vëmendje ndaj detajeve,
  • Të jetë i saktë dhe i përpiktë,
  • Aftësi të punës në ekip.

Për Mjeshtrin

Mjeshtri është kompani e mirëmbajtjes, e cila ofron shërbime të mirëmbajtjes teknike dhe higjienike në më shumë se 260 objekte rezidenciale dhe komerciale.

Të interesuarit për punë mund ta dorëzojnë CV më së largu më 20.03.2020 tek e-mail adresa hr@hymeri.com

Për më shumë informata:

049 75 75 75; 044 75 75 75; 045 75 75 75

www.mjeshtri.net

Share

Advertising
Latest Jobs
Advertising
Facebook
Latest Jobs